0

  Uw winkelwagen is leeg

  FAQ

  Hoe lang duurt het om resultaten te zien?

  Dat verschilt per individu. Het is moeilijk te voorspellen hoe jouw lichaam op rood licht therapie zal reageren en hoe snel jij resultaten zult zien. Het verschilt per persoon en hoe consistent ze zijn met behandelingen.

  Kan ik mijn bril/contactlenzen ophouden/inhouden?

  Het is beter om jouw bril en contactlenzen te verwijderen voor de behandelingen. Onderzoek heeft laten zien dat rood licht therapie jouw gezichtsvermogen en gezondheid van de ogen kan ondersteunen. Als je het licht kan verdragen, is het goed om in het rood licht te kijken. Helaas kan het wel fel zijn en niet iedereen vindt dit prettig. Bij de Healing Lights apparaten zit er een veiligheidsbril bij die je op kan doen tijdens de behandelingen.

  Kan ik rood licht therapie behandelingen combineren met medicatie?

  Op dit moment is het niet duidelijk of rood licht therapie behandelingen invloed hebben op bepaalde medicatie. Raadpleeg en overleg met jouw huisarts voordat je begint met rood licht therapie behandelingen.

  Op welk tijdstip van de dag kan ik rood licht therapie gebruiken?

  Rood licht therapie kan op elk moment van de dag worden toegepast. De meest gebruikelijke tijd is 's ochtends, maar je kunt het ook voor of na je training gebruiken.

  Kan je teveel rood licht therapie behandelingen doen?

  Overmatig gebruik van rood licht therapie is niet nodig, maar het is onwaarschijnlijk dat het schadelijk is. De cellen in het menselijk lichaam kunnen maar zoveel licht tegelijk absorberen. Als je met een Healing Lights apparaat voor rood licht therapie op hetzelfde gebied blijft schijnen, zie je geen extra voordelen. Wij adviseren een dagelijkse sessie van 10-20 minuten.

  Wat is het verschil tussen rood licht en het near infrarood (NIR) golflengtes?

  Rood licht therapie en near-infrarood vallen in een ander lichtspectrum. De twee worden vaak verward als hetzelfde, maar er is wel degelijk verschil. Rood licht valt in het zichtbare deel van het lichtspectrum tussen 630-700 nm op de elektromagnetische schaal en wordt gebruikt om het huidoppervlak te behandelen. Near-infrarood golflengten vallen in het onzichtbare deel van het lichtspectrum tussen 700 en 1200 nm. Dus wat betekent dit? Hoe langer de golflengte, hoe dieper de penetratie om energie aan de cellen te leveren, genezing te stimuleren en pijn te verlichten.

  Samengevat: het rode licht wordt oppervlakkiger geabsorbeerd, meestal via de huid of het haar. Dit maakt het zeer effectief om je een gezonde en jeugdige uitstraling te geven. Het nabij-infrarood licht (NIR) kan het onderhuidse weefsel doordringen tot een diepte van enkele centimeters.

  Moet je rood licht en NIR licht samen of afzonderlijk gebruiken?

  Beide worden meestal samen gebruikt omdat ze synergetisch werken. Het is echter ook mogelijk om ze afzonderlijk te gebruiken.

  De helft van mijn rood licht therapie lampjes staat maar aan, is mijn apparaat defect?

  Dit hoort zo, de helft van de LED lampen stralen rood licht golflengte uit en de andere helft near-infrarood licht. Dit is niet zichtbaar met het oog, waardoor het lijkt alsof de helft van de LED lampen aan staan.