0

    Uw winkelwagen is leeg


    Bij Healing Lights is het onze missie om mensen sterker, gelukkiger en gezonder te maken door middel van de helende kracht van rood licht therapie. Wij geloven dat gezondheid centraal staat in een gelukkig leven.  

    De sleutel tot het bereiken van optimale gezondheid en welzijn is balans. Wij vinden dat de juiste lichtinname, in combinatie met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging voor de balans zorgt. Door de moderne levensstijl is het bijna onmogelijk om dit te bereiken. We zitten als moderne mens veel binnenshuis en stellen ons lichaam teveel bloot aan onnatuurlijk blauw licht.

    Daarom hebben we rood licht therapie apparaten ontworpen voor thuisgebruik. Zodat elk mens zich iedere dag kan blootstellen aan de helende kracht van rood licht en weer in balans kan komen. Wij geloven in de kracht van rood licht en zijn vastberaden om de helende kracht van dit licht te delen met de wereld. Vandaar dat wij investeren in het onderzoek, innovatie en ontwikkeling van de meest veilige en meest effectieve rood licht apparaten ter wereld.