0

  Uw winkelwagen is leeg

  Verminder Pijn met rood licht therapie

  Rood licht therapie, ook bekend als low-level laser therapie, is een veilige behandeling die specifieke golflengten van licht gebruikt om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren. Door de huid te doordringen, kan de energie van het rode licht helpen bij het verminderen van pijn en ontsteking, terwijl het ook weefselherstel en -regeneratie bevordert.

  Studies hebben aangetoond dat rood licht therapie effectief kan zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder artritis [1], fibromyalgie [2] en andere vormen van chronische pijn. Het is ook aangetoond dat het helpt bij het versnellen van het herstel van blessures, zoals verstuiking, verrekking en botbreuken. Een van de manieren waarop rood licht therapie werkt, is door de bloedcirculatie en zuurstofvoorziening naar het getroffen gebied te verhogen. Dit kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn [3], terwijl het ook sneller herstel bevordert.

  Bovendien is aangetoond dat rood licht therapie de productie van collageen stimuleert, wat essentieel is voor een gezonde huid, botten en bindweefsel. Als je last hebt van pijn of ontsteking, of als je herstelt van een blessure, kan rood licht therapie een effectieve behandeloptie voor jou zijn. Door de bloedcirculatie te verbeteren, ontstekingen te verminderen en weefselregeneratie te bevorderen, kan rood licht therapie je helpen om snel op te knappen.

  FEATURED IN

  Rood licht therapie wordt gebruikt door professionele sporters

  Rood licht therapie is een must voor sporters. Het boost je sport performance en versnelt je herstel! De sportwereld begint de herstellende kracht van rood licht therapie te ontdekken. Vele professionele sport clubs en athleten voegen het toe in hun herstel routine. NFL team San Francisco 49'ers hebben een rood licht therapie herstel ruimte voor hun athleten.

  professionele sporters gebruiken rood licht therapie

  Rood licht therapie is ook populair onder fitness guru's en de biohacking community. Gezondheidsexpert Ben Greenfield is een groot voorstander van rood licht therapie. Ben Greenfield heeft tijdens een podcast met Joe Rogan zijn positieve ervaringen gedeeld met rood licht therapie

  Under Armour begon voor het eerst met rood licht therapie om de slaapkwaliteit en circadiane ritmes van atleten te verbeteren. In de afgelopen twee jaar hebben ze rood licht therapie opgenomen in hun prestatie en herstelstrategie voor athleten. Enkele van 's werelds beste atleten trainen in het Under Armour Performance Center, zoals Steph Curry, Michael Phelps en Lindsy Vonn, naast vele andere kampioenen. Michael Watts (Directeur Global Athlete Performance van Under Armour) zegt het volgende over rood licht therapie:

  "Ik raad rood licht therapie aan omdat de dagelijkse blootstelling de gezondheid en het welzijn verbetert. Ik raad het ook aan voor acute verwondingen of pijnlijke plekken om ontstekingen te verminderen en het herstel te versnellen. "

  professionele sporters gebruiken rood licht therapie